6 142 i Ord
seks tusen ett hundre førtito
| Tall | 6 142 |
|---|---|
| i Ord | seks tusen ett hundre førtito |
| Ordenstall | seks tusen ett hundre førtitonde (6142e) |
| På en sjekk | Seks tusen ett hundre førtito kroner og 00/100 øre |
| Tall | 6 142 |
|---|---|
6 142 med ord er seks tusen ett hundre førtito.
På en sjekk skriver man Seks tusen ett hundre førtito kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 6 142 er seks tusen ett hundre førtitonde (6142e).