5 333 i Ord
fem tusen tre hundre trettitre
| Tall | 5 333 |
|---|---|
| i Ord | fem tusen tre hundre trettitre |
| Ordenstall | fem tusen tre hundre trettitrende (5333e) |
| På en sjekk | Fem tusen tre hundre trettitre kroner og 00/100 øre |
| Tall | 5 333 |
|---|---|
5 333 med ord er fem tusen tre hundre trettitre.
På en sjekk skriver man Fem tusen tre hundre trettitre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 5 333 er fem tusen tre hundre trettitrende (5333e).