5 270 i Ord
fem tusen to hundre sytti
| Tall | 5 270 |
|---|---|
| i Ord | fem tusen to hundre sytti |
| Ordenstall | fem tusen to hundre syttinde (5270e) |
| På en sjekk | Fem tusen to hundre sytti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 5 270 |
|---|---|
5 270 med ord er fem tusen to hundre sytti.
På en sjekk skriver man Fem tusen to hundre sytti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 5 270 er fem tusen to hundre syttinde (5270e).