4 846 i Ord
fire tusen åtte hundre førtiseks
| Tall | 4 846 |
|---|---|
| i Ord | fire tusen åtte hundre førtiseks |
| Ordenstall | fire tusen åtte hundre førtiseksnde (4846e) |
| På en sjekk | Fire tusen åtte hundre førtiseks kroner og 00/100 øre |