47 320 i Ord
førtisju tusen tre hundre tjue
| Tall | 47 320 |
|---|---|
| i Ord | førtisju tusen tre hundre tjue |
| Ordenstall | førtisju tusen tre hundre tjuende (47320e) |
| På en sjekk | Førtisju tusen tre hundre tjue kroner og 00/100 øre |