4 431 i Ord
fire tusen fire hundre trettien
| Tall | 4 431 |
|---|---|
| i Ord | fire tusen fire hundre trettien |
| Ordenstall | fire tusen fire hundre trettiennde (4431e) |
| På en sjekk | Fire tusen fire hundre trettien kroner og 00/100 øre |