4 321 i Ord
fire tusen tre hundre tjueen
| Tall | 4 321 |
|---|---|
| i Ord | fire tusen tre hundre tjueen |
| Ordenstall | fire tusen tre hundre tjueennde (4321e) |
| På en sjekk | Fire tusen tre hundre tjueen kroner og 00/100 øre |
| Tall | 4 321 |
|---|---|
4 321 med ord er fire tusen tre hundre tjueen.
På en sjekk skriver man Fire tusen tre hundre tjueen kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 4 321 er fire tusen tre hundre tjueennde (4321e).