4 270 i Ord
fire tusen to hundre sytti
| Tall | 4 270 |
|---|---|
| i Ord | fire tusen to hundre sytti |
| Ordenstall | fire tusen to hundre syttinde (4270e) |
| På en sjekk | Fire tusen to hundre sytti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 4 270 |
|---|---|
4 270 med ord er fire tusen to hundre sytti.
På en sjekk skriver man Fire tusen to hundre sytti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 4 270 er fire tusen to hundre syttinde (4270e).