34 990 i Ord
trettifire tusen ni hundre nitti
| Tall | 34 990 |
|---|---|
| i Ord | trettifire tusen ni hundre nitti |
| Ordenstall | trettifire tusen ni hundre nittinde (34990e) |
| På en sjekk | Trettifire tusen ni hundre nitti kroner og 00/100 øre |