3 431 i Ord
tre tusen fire hundre trettien
| Tall | 3 431 |
|---|---|
| i Ord | tre tusen fire hundre trettien |
| Ordenstall | tre tusen fire hundre trettiennde (3431e) |
| På en sjekk | Tre tusen fire hundre trettien kroner og 00/100 øre |
| Tall | 3 431 |
|---|---|
3 431 med ord er tre tusen fire hundre trettien.
På en sjekk skriver man Tre tusen fire hundre trettien kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 3 431 er tre tusen fire hundre trettiennde (3431e).