3 400 i Ord
tre tusen fire hundre
| Tall | 3 400 |
|---|---|
| i Ord | tre tusen fire hundre |
| Ordenstall | tre tusen fire hundrende (3400e) |
| På en sjekk | Tre tusen fire hundre kroner og 00/100 øre |
| Tall | 3 400 |
|---|---|
| Ordenstall | tre tusen fire hundrende (3400e) |
3 400 med ord er tre tusen fire hundre.
På en sjekk skriver man Tre tusen fire hundre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 3 400 er tre tusen fire hundrende (3400e).