337 000 000 i Ord
tre hundre trettisju millioner
| Tall | 337 000 000 |
|---|---|
| i Ord | tre hundre trettisju millioner |
| Ordenstall | tre hundre trettisju millionernde (337000000e) |
| På en sjekk | Tre hundre trettisju millioner kroner og 00/100 øre |