3 329 i Ord
tre tusen tre hundre tjueni
| Tall | 3 329 |
|---|---|
| i Ord | tre tusen tre hundre tjueni |
| Ordenstall | tre tusen tre hundre tjueninde (3329e) |
| På en sjekk | Tre tusen tre hundre tjueni kroner og 00/100 øre |
| Tall | 3 329 |
|---|---|
3 329 med ord er tre tusen tre hundre tjueni.
På en sjekk skriver man Tre tusen tre hundre tjueni kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 3 329 er tre tusen tre hundre tjueninde (3329e).