315 i Ord
tre hundre femten
| Tall | 315 |
|---|---|
| i Ord | tre hundre femten |
| Ordenstall | tre hundre femtennde (315e) |
| På en sjekk | Tre hundre femten kroner og 00/100 øre |
| Tall | 315 |
|---|---|
| Ordenstall | tre hundre femtennde (315e) |
315 med ord er tre hundre femten.
På en sjekk skriver man Tre hundre femten kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 315 er tre hundre femtennde (315e).