310 i Ord
tre hundre ti
| Tall | 310 |
|---|---|
| i Ord | tre hundre ti |
| Ordenstall | tre hundre tinde (310e) |
| På en sjekk | Tre hundre ti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 310 |
|---|---|
| i Ord | tre hundre ti |
| Ordenstall | tre hundre tinde (310e) |
| På en sjekk | Tre hundre ti kroner og 00/100 øre |
310 med ord er tre hundre ti.
På en sjekk skriver man Tre hundre ti kroner og 00/100 øre.