| Tall | 29 005 |
|---|---|
| i Ord | tjueni tusen fem |
| Ordenstall | tjueni tusen femnde (29005e) |
| På en sjekk | Tjueni tusen fem kroner og 00/100 øre |
29 005
is
tjueni tusen fem
Fun fact about the number 5
Vanlige spørsmål
Hvordan skriver man 29 005 med ord?
29 005 med ord er tjueni tusen fem.
Hvordan skriver man 29 005 på en sjekk?
På en sjekk skriver man Tjueni tusen fem kroner og 00/100 øre.
Hva er ordenstallet til 29 005?
Ordenstallet til 29 005 er tjueni tusen femnde (29005e).
Relaterte Tall
Også tilgjengelig på