2 801 i Ord
to tusen åtte hundre en
| Tall | 2 801 |
|---|---|
| i Ord | to tusen åtte hundre en |
| Ordenstall | to tusen åtte hundre ennde (2801e) |
| På en sjekk | To tusen åtte hundre en kroner og 00/100 øre |
| Tall | 2 801 |
|---|---|
2 801 med ord er to tusen åtte hundre en.
På en sjekk skriver man To tusen åtte hundre en kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 2 801 er to tusen åtte hundre ennde (2801e).