26 i Ord
tjueseks
| Tall | 26 |
|---|---|
| i Ord | tjueseks |
| Ordenstall | tjueseksnde (26e) |
| På en sjekk | Tjueseks kroner og 00/100 øre |
| Tall | 26 |
|---|---|
| i Ord | tjueseks |
| Ordenstall | tjueseksnde (26e) |
| På en sjekk | Tjueseks kroner og 00/100 øre |
26 med ord er tjueseks.
På en sjekk skriver man Tjueseks kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 26 er tjueseksnde (26e).