24 i Ord
tjuefire
| Tall | 24 |
|---|---|
| i Ord | tjuefire |
| Ordenstall | tjuefirende (24e) |
| På en sjekk | Tjuefire kroner og 00/100 øre |
| Tall | 24 |
|---|---|
| i Ord | tjuefire |
| Ordenstall | tjuefirende (24e) |
| På en sjekk | Tjuefire kroner og 00/100 øre |
24 med ord er tjuefire.
På en sjekk skriver man Tjuefire kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 24 er tjuefirende (24e).