21 249 i Ord
tjueen tusen to hundre førtini
| Tall | 21 249 |
|---|---|
| i Ord | tjueen tusen to hundre førtini |
| Ordenstall | tjueen tusen to hundre førtininde (21249e) |
| På en sjekk | Tjueen tusen to hundre førtini kroner og 00/100 øre |