212 i Ord
to hundre tolv
| Tall | 212 |
|---|---|
| i Ord | to hundre tolv |
| Ordenstall | to hundre tolvnde (212e) |
| På en sjekk | To hundre tolv kroner og 00/100 øre |
| Tall | 212 |
|---|---|
| i Ord | to hundre tolv |
| Ordenstall | to hundre tolvnde (212e) |
212 med ord er to hundre tolv.
På en sjekk skriver man To hundre tolv kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 212 er to hundre tolvnde (212e).