2 113 i Ord
to tusen ett hundre tretten
| Tall | 2 113 |
|---|---|
| i Ord | to tusen ett hundre tretten |
| Ordenstall | to tusen ett hundre trettennde (2113e) |
| På en sjekk | To tusen ett hundre tretten kroner og 00/100 øre |
| Tall | 2 113 |
|---|---|
2 113 med ord er to tusen ett hundre tretten.
På en sjekk skriver man To tusen ett hundre tretten kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 2 113 er to tusen ett hundre trettennde (2113e).