2 014 i Ord
to tusen fjorten
| Tall | 2 014 |
|---|---|
| i Ord | to tusen fjorten |
| Ordenstall | to tusen fjortennde (2014e) |
| På en sjekk | To tusen fjorten kroner og 00/100 øre |
| Tall | 2 014 |
|---|---|
| Ordenstall | to tusen fjortennde (2014e) |
2 014 med ord er to tusen fjorten.
På en sjekk skriver man To tusen fjorten kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 2 014 er to tusen fjortennde (2014e).