1 482 i Ord
ett tusen fire hundre åttito
| Tall | 1 482 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen fire hundre åttito |
| Ordenstall | ett tusen fire hundre åttitonde (1482e) |
| På en sjekk | Ett tusen fire hundre åttito kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 482 |
|---|---|
1 482 med ord er ett tusen fire hundre åttito.
På en sjekk skriver man Ett tusen fire hundre åttito kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 482 er ett tusen fire hundre åttitonde (1482e).