1 466 i Ord
ett tusen fire hundre sekstiseks
| Tall | 1 466 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen fire hundre sekstiseks |
| Ordenstall | ett tusen fire hundre sekstiseksnde (1466e) |
| På en sjekk | Ett tusen fire hundre sekstiseks kroner og 00/100 øre |