14 401 i Ord
fjorten tusen fire hundre en
| Tall | 14 401 |
|---|---|
| i Ord | fjorten tusen fire hundre en |
| Ordenstall | fjorten tusen fire hundre ennde (14401e) |
| På en sjekk | Fjorten tusen fire hundre en kroner og 00/100 øre |
| Tall | 14 401 |
|---|---|
14 401 med ord er fjorten tusen fire hundre en.
På en sjekk skriver man Fjorten tusen fire hundre en kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 14 401 er fjorten tusen fire hundre ennde (14401e).