1 402 i Ord
ett tusen fire hundre to
| Tall | 1 402 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen fire hundre to |
| Ordenstall | ett tusen fire hundre tonde (1402e) |
| På en sjekk | Ett tusen fire hundre to kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 402 |
|---|---|
1 402 med ord er ett tusen fire hundre to.
På en sjekk skriver man Ett tusen fire hundre to kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 402 er ett tusen fire hundre tonde (1402e).