1 180 i Ord
ett tusen ett hundre åtti
| Tall | 1 180 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ett hundre åtti |
| Ordenstall | ett tusen ett hundre åttinde (1180e) |
| På en sjekk | Ett tusen ett hundre åtti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 180 |
|---|---|
1 180 med ord er ett tusen ett hundre åtti.
På en sjekk skriver man Ett tusen ett hundre åtti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 180 er ett tusen ett hundre åttinde (1180e).