1 150 i Ord
ett tusen ett hundre femti
| Tall | 1 150 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ett hundre femti |
| Ordenstall | ett tusen ett hundre femtinde (1150e) |
| På en sjekk | Ett tusen ett hundre femti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 150 |
|---|---|
1 150 med ord er ett tusen ett hundre femti.
På en sjekk skriver man Ett tusen ett hundre femti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 150 er ett tusen ett hundre femtinde (1150e).