1 143 i Ord
ett tusen ett hundre førtitre
| Tall | 1 143 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ett hundre førtitre |
| Ordenstall | ett tusen ett hundre førtitrende (1143e) |
| På en sjekk | Ett tusen ett hundre førtitre kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 143 |
|---|---|
1 143 med ord er ett tusen ett hundre førtitre.
På en sjekk skriver man Ett tusen ett hundre førtitre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 143 er ett tusen ett hundre førtitrende (1143e).