1 112 i Ord
ett tusen ett hundre tolv
| Tall | 1 112 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ett hundre tolv |
| Ordenstall | ett tusen ett hundre tolvnde (1112e) |
| På en sjekk | Ett tusen ett hundre tolv kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 112 |
|---|---|
1 112 med ord er ett tusen ett hundre tolv.
På en sjekk skriver man Ett tusen ett hundre tolv kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 112 er ett tusen ett hundre tolvnde (1112e).