1 106 i Ord
ett tusen ett hundre seks
| Tall | 1 106 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ett hundre seks |
| Ordenstall | ett tusen ett hundre seksnde (1106e) |
| På en sjekk | Ett tusen ett hundre seks kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 106 |
|---|---|
1 106 med ord er ett tusen ett hundre seks.
På en sjekk skriver man Ett tusen ett hundre seks kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 106 er ett tusen ett hundre seksnde (1106e).