1 093 i Ord
ett tusen nittitre
| Tall | 1 093 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen nittitre |
| Ordenstall | ett tusen nittitrende (1093e) |
| På en sjekk | Ett tusen nittitre kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 093 |
|---|---|
| Ordenstall | ett tusen nittitrende (1093e) |
1 093 med ord er ett tusen nittitre.
På en sjekk skriver man Ett tusen nittitre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 093 er ett tusen nittitrende (1093e).