10 301 i Ord
ti tusen tre hundre en
| Tall | 10 301 |
|---|---|
| i Ord | ti tusen tre hundre en |
| Ordenstall | ti tusen tre hundre ennde (10301e) |
| På en sjekk | Ti tusen tre hundre en kroner og 00/100 øre |
| Tall | 10 301 |
|---|---|
10 301 med ord er ti tusen tre hundre en.
På en sjekk skriver man Ti tusen tre hundre en kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 10 301 er ti tusen tre hundre ennde (10301e).