8.998 in Woorden
achtduizendnegenhonderdachtennegentig
| Getal | 8.998 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendnegenhonderdachtennegentig |
| Rangtelwoord | achtduizendnegenhonderdachtennegentigste (8998e) |
| Op een cheque | Achtduizendnegenhonderdachtennegentig euro en 00/100 cent |