8.742 in Woorden
achtduizendzevenhonderdtweeënveertig
| Getal | 8.742 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendzevenhonderdtweeënveertig |
| Rangtelwoord | achtduizendzevenhonderdtweeënveertigste (8742e) |
| Op een cheque | Achtduizendzevenhonderdtweeënveertig euro en 00/100 cent |