8.740 in Woorden
achtduizendzevenhonderdveertig
| Getal | 8.740 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendzevenhonderdveertig |
| Rangtelwoord | achtduizendzevenhonderdveertigde (8740e) |
| Op een cheque | Achtduizendzevenhonderdveertig euro en 00/100 cent |