85 in Woorden
vijfentachtig
| Getal | 85 |
|---|---|
| in Woorden | vijfentachtig |
| Rangtelwoord | vijfentachtigste (85e) |
| Op een cheque | Vijfentachtig euro en 00/100 cent |
| Getal | 85 |
|---|---|
| in Woorden | vijfentachtig |
| Rangtelwoord | vijfentachtigste (85e) |
| Op een cheque | Vijfentachtig euro en 00/100 cent |
85 in woorden is vijfentachtig.
Op een cheque schrijf je Vijfentachtig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 85 is vijfentachtigste (85e).