8.401 in Woorden
achtduizendvierhonderdeen
| Getal | 8.401 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendvierhonderdeen |
| Rangtelwoord | achtduizendvierhonderdeenste (8401e) |
| Op een cheque | Achtduizendvierhonderdeen euro en 00/100 cent |
| Getal | 8.401 |
|---|---|
8.401 in woorden is achtduizendvierhonderdeen.
Op een cheque schrijf je Achtduizendvierhonderdeen euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 8.401 is achtduizendvierhonderdeenste (8401e).