8.258 in Woorden
achtduizendtweehonderdachtenvijftig
| Getal | 8.258 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendtweehonderdachtenvijftig |
| Rangtelwoord | achtduizendtweehonderdachtenvijftigste (8258e) |
| Op een cheque | Achtduizendtweehonderdachtenvijftig euro en 00/100 cent |