8.179 in Woorden
achtduizendhonderdnegenenzeventig
| Getal | 8.179 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendhonderdnegenenzeventig |
| Rangtelwoord | achtduizendhonderdnegenenzeventigste (8179e) |
| Op een cheque | Achtduizendhonderdnegenenzeventig euro en 00/100 cent |