7.670 in Woorden
zevenduizendzeshonderdzeventig
| Getal | 7.670 |
|---|---|
| in Woorden | zevenduizendzeshonderdzeventig |
| Rangtelwoord | zevenduizendzeshonderdzeventigde (7670e) |
| Op een cheque | Zevenduizendzeshonderdzeventig euro en 00/100 cent |