764.000 in Woorden
zevenhonderdvierenzestigduizend
| Getal | 764.000 |
|---|---|
| in Woorden | zevenhonderdvierenzestigduizend |
| Rangtelwoord | zevenhonderdvierenzestigduizendde (764000e) |
| Op een cheque | Zevenhonderdvierenzestigduizend euro en 00/100 cent |