6.948 in Woorden
zesduizendnegenhonderdachtenveertig
| Getal | 6.948 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendnegenhonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | zesduizendnegenhonderdachtenveertigste (6948e) |
| Op een cheque | Zesduizendnegenhonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |