6.942 in Woorden
zesduizendnegenhonderdtweeënveertig
| Getal | 6.942 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendnegenhonderdtweeënveertig |
| Rangtelwoord | zesduizendnegenhonderdtweeënveertigste (6942e) |
| Op een cheque | Zesduizendnegenhonderdtweeënveertig euro en 00/100 cent |