6.933 in Woorden
zesduizendnegenhonderddrieëndertig
| Getal | 6.933 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendnegenhonderddrieëndertig |
| Rangtelwoord | zesduizendnegenhonderddrieëndertigste (6933e) |
| Op een cheque | Zesduizendnegenhonderddrieëndertig euro en 00/100 cent |