6.850 in Woorden
zesduizendachthonderdvijftig
| Getal | 6.850 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendachthonderdvijftig |
| Rangtelwoord | zesduizendachthonderdvijftigde (6850e) |
| Op een cheque | Zesduizendachthonderdvijftig euro en 00/100 cent |