68 in Woorden
achtenzestig
| Getal | 68 |
|---|---|
| in Woorden | achtenzestig |
| Rangtelwoord | achtenzestigste (68e) |
| Op een cheque | Achtenzestig euro en 00/100 cent |
| Getal | 68 |
|---|---|
| in Woorden | achtenzestig |
| Rangtelwoord | achtenzestigste (68e) |
| Op een cheque | Achtenzestig euro en 00/100 cent |
68 in woorden is achtenzestig.
Op een cheque schrijf je Achtenzestig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 68 is achtenzestigste (68e).