6.748 in Woorden
zesduizendzevenhonderdachtenveertig
| Getal | 6.748 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendzevenhonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | zesduizendzevenhonderdachtenveertigste (6748e) |
| Op een cheque | Zesduizendzevenhonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |