6.699 in Woorden
zesduizendzeshonderdnegenennegentig
| Getal | 6.699 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendzeshonderdnegenennegentig |
| Rangtelwoord | zesduizendzeshonderdnegenennegentigste (6699e) |
| Op een cheque | Zesduizendzeshonderdnegenennegentig euro en 00/100 cent |